Friends link: jn0-521 jn0-521 jn0-521 jn0-521 jn0-521
Friends link: 400-101 400-101 400-101 300-115 300-115 300-115

Zakelijke foto’s

Zakelijke foto’s voor bedrijven of professionals

Deze fotoshoot met zakelijke foto’s is speciaal voor bedrijven bedoeld. In een ontspannen sfeer worden er mooie team- en profielfoto’s van de medewerkers gemaakt. Zo kan je de mensen achter je organisatie op een professionele en frisse manier voorstellen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om deze shoot in te vullen. De shoot kan op locatie, bij je bedrijf of in de studio in Eindhoven plaatsvinden. Je kunt jezelf bijvoorbeeld ook presenteren met professionele beelden door juiste presentatie voor je doelgroep. Bijvoorbeeld voor visitekaartjes, CV, website, LinkedIn, Twitter.

Zakelijke portretten SGE

Reportage

Een jubileum op de zaak, je eigen trouwdag, een viering voor een eerste heilige communie, voorbeelden van activiteiten waar fotoreportages van gemaakt kunnen worden, om later nog vaak terug te zien. Tijdens een overleg bij je thuis of op de zaak wordt gekomen tot een opzet of invulling van de te maken foto’s. Ook wordt in samenspraak gekomen tot de aflevering van de foto’s. Meestal worden ze in digitale vorm in het grootste formaat toegezonden via Wetransfer.

Bedrijfsreportage

Mensen op hun werkplek:
Wilt je als bedrijf laten zien dat je medewerkers belangrijk zijn en wat ze zoal doen, dan kan dit in enkele opnames of een complete fotosessie geregeld worden. Een foto zegt vaak zoveel meer dan tekst.

Zakelijke portretten

Recepties / Bijeenkomsten

Bedrijven kunnen fotowerk op bedrijfsfeestjes en meetingen natuurlijk zelf regelen. Wilt je er echter iets mooi blijvends van maken, dan kun je dit professioneel laten verzorgen. Hoe en wat, dat wordt altijd in overleg bepaald.

Sloopfeest Vitalis