Friends link: jn0-521 jn0-521 jn0-521 jn0-521 jn0-521
Friends link: 400-101 400-101 400-101 300-115 300-115 300-115

Zakelijke foto’s

zakelijke foto's

Zakelijke foto’s voor bedrijven

Deze fotoshoot met zakelijke foto’s is speciaal voor bedrijven bedoeld. In een ontspannen sfeer maken wij mooie team- en profielfoto’s van de medewerkers. Zo kan je de mensen achter je organisatie op een professionele en frisse manier voorstellen. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze shoot in te vullen. De shoot kan op lokatie, bij uw bedrijf of in de studio plaatsvinden. Klik hier voor een impressie van de mogelijkheden. Je kunt jezelf bijvoorbeeld ook presenteren met professionele beelden door juiste presentatie voor je doelgroep. Bijvoorbeeld voor visitekaartjes, CV, website, LinkedIn, Twitter.
Wil je een smoelenboek fotoshoot boeken? Mail dan je telefoonnummer en de gewenste datum naar info@deuxbleus.nl
Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de wensen te bespreken. Bellen voor informatie kan natuurlijk ook: 06-44548759
Prijsindicatie: vanaf 10 personen €35,- per persoon excl Btw (in de studio).

Social Media fotoshoot

Laat een mooie, professionele Social Media profielfoto maken voor slechts €60,- (incl. BTW!). De fotoshoot vindt plaats in onze studio en duurt ongeveer 15 minuten. De foto’s worden nabewerkt voor het mooiste resultaat.
Als je met 2 personen of meer komt krijg je 20% korting!

Reportage

Een jubileum op de zaak, je eigen trouwdag, een viering voor een eerste heilige communie, voorbeelden van activiteiten waar fotoreportages van gemaakt kunnen worden, om later nog vaak terug te zien. Tijdens een overleg bij u thuis of op de zaak wordt gekomen tot een opzet of invulling van de te maken foto’s. Ook wordt in samenspraak gekomen tot de aflevering van de foto’s. De foto’s kunnen desgewenst afgeleverd worden in een album, in een passe-partout of in een fotolijst. Een andere optie is aanlevering op CD voor het sprekender maken van websites. Te denken valt aan produktfotografie, mensen op hun werkplek en portretten.

Bedrijfsreportage

Mensen op hun werkplek:
Wilt u als bedrijf laten zien dat uw medewerkers belangrijk zijn en wat ze zoal doen, dan kan dit in enkele opnames of een complete fotosessie geregeld worden. Een foto zegt vaak zoveel meer dan tekst.

Recepties / Bijeenkomsten

Bedrijven kunnen fotowerk op bedrijfsfeestjes en meetingen natuurlijk zelf regelen. Wilt u er echter iets mooi blijvends van maken, dan kunt u dit professioneel laten verzorgen. Hoe en wat, dat wordt altijd in overleg bepaald.