Friends link: jn0-521 jn0-521 jn0-521 jn0-521 jn0-521
Friends link: 400-101 400-101 400-101 300-115 300-115 300-115

Schoolfotografie en kids

Schoolfotografie

Het maken van schoolfoto’s is een specialisme. Bij Deuxbleus fotografie kunt u rekenen op de expertise en professionaliteit die nodig is voor het maken van een mooie schoolfoto. Elk kind wordt in staat gesteld om zich ontspannen te laten fotograferen zodat het eindresultaat een spontane en natuurlijke schoolfoto oplevert.

Ik heb me gespecialiseerd in het fotograferen van kinderen op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en basisscholen. Ik maak hierbij gebruik van de beste digitale fotoapparatuur en een mobiele fotostudio.

De kinderen worden op ontspannen wijze gefotografeerd in de (mobiele) studio. Ik gebruik een moderne achtergrond. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Van ieder kind worden verschillende foto’s gemaakt. Een mooie close-up en een paar vrijere opnames. Zo is er voor ieder wat wils en is de keuzevrijheid het grootst. De foto’s worden vaak als volledige selectie digitaal en als pakket verkocht. Maar ook een setje afdrukken is mogelijk.

Een fotopakket zou kunnen bestaat uit:

  • groepsfoto
  • individuele foto’s (tussen de 2 en 5 per kind)
  • broertje en zusje foto’s
  • drie soorten combinatievellen van de portretfoto’s

Kids Studio

Een kinderfotoshoot in onze studio is geschikt voor kinderen van 0 tot 16 jaar. We maken dan close-up foto’s van je kind(eren) die achteraf met Photoshop worden bewerkt. Als je houdt van strakke en moderne foto’s van je kind, kies dan hiervoor. Ook leuke montages kunnen worden gemaakt. Duur: ongeveer een half uur tot hooguit een uur.