Friends link: jn0-521 jn0-521 jn0-521 jn0-521 jn0-521
Friends link: 400-101 400-101 400-101 300-115 300-115 300-115

Reportage

Reportage

Een reportage van een jubileum op de zaak, je eigen trouwdag, een viering voor een eerste heilige communie, voorbeelden van activiteiten waar fotoreportages van gemaakt kunnen worden, om later nog vaak terug te zien. Tijdens een overleg bij je thuis of op de zaak wordt gekomen tot een opzet of invulling van de te maken foto’s. Ook wordt in samenspraak gekomen tot de aflevering van de foto’s.

De foto’s kunnen desgewenst afgeleverd worden in een album, in een passe-partout of in een fotolijst. Een andere optie is aanlevering digitaal (de foto’s worden dan verzonden via Wetransfer in het grootste formaat) voor het sprekender maken van websites. Te denken valt aan productfotografie, mensen op hun werkplek en portretten.

Bedrijfsreportage

Mensen op hun werkplek: Wil je als bedrijf laten zien dat je medewerkers belangrijk zijn en wat ze zoal doen, dan kan dit in enkele opnames of een complete fotosessie geregeld worden. Een foto zegt vaak zoveel meer dan tekst.

Recepties / Bijeenkomsten

Bedrijven kunnen fotowerk op bedrijfsfeestjes en meetingen natuurlijk zelf regelen. Wil je er echter iets mooi blijvends van maken, dan kun je dit professioneel laten verzorgen. Hoe en wat, dat wordt altijd in overleg bepaald.

Sociaal/cultureel

Activiteiten zoals uitvoeringen, tentoonstellingen, evenementen, kunnen ook als opdracht fotografisch gevolgd worden en op foto’s worden vastgelegd. Creativiteit en de vrije hand zijn bij deze onderwerpen vaak wat hoger en daarom ook erg geschikt om er iets bijzonders van te maken.

Sport

Wedstrijden verslaan, spelers al doende fotograferen, fietsers poserend in hun nieuwe tenue van de sponsor.

Vrij werk

Heb je een mooi beeld in je hoofd wat je op de foto gezet wilt hebben? Misschien kunnen we er samen een superprent van maken.

Concertregistratie

In de muziekscene waarin je moet concurreren tegen heel wat opkomende bands is het van belang dat je je goed presenteert om boven de anderen uit te springen. Een manier daartoe is het publiceren van videoclips of foto’s op websites. Het beeldmateriaal hiervoor kan geheel verzorgd worden.