Friends link: jn0-521 jn0-521 jn0-521 jn0-521 jn0-521
Friends link: 400-101 400-101 400-101 300-115 300-115 300-115

Fotografie-workshop wildpark Anholter Schweiz

HugeDomains.com
Captcha security check

geturnet.com is for sale

Please prove you're not a robot

View Price
Dedicated to customer care
30-day money back guarantee

Talk to a domain expert: +1-303-893-0552

Datum: vrijdag 21 januari 2022, van 10:00-17:00 uur

Biotopwildpark Anholter Schweiz is een wildpark met 6 km wandelpaden en ongeveer 50 Europese diersoorten in een natuurlijke omgeving. Het ligt nèt over de Duitse grens bij Arnhem en is een zeer goed bewaard geheim.

Je vindt hier bijvoorbeeld de Europese lynx, Europese wolf, bunzing, zwarte zwanen, dassen, bruine beren, wasberen, rode vos, bunzing, steenmarter, verschillende uilensoorten. Daarnaast lopen er verschillende hertensoorten, ezels, wilde zwijnen en prewalski-paarden rond.

Biotopwildpark Anholter Schweiz is een park met meer dan honderd jaar geschiedenis. Het is een plek om tot rust te komen en te genieten van de schoonheid van de natuur en zijn inheemse dieren. Het restaurant “Schweizer Häuschen”, gebouwd in 1893, is idyllisch gelegen op een eiland.

Je kunt hier prachtige foto’s maken in deze biotoop midden in de Europese natuur, waarbij je je echt omringd voelt door dit spectaculaire wild. Maar hoe zet je al dat wildspektakel nu het beste op de gevoelige plaat? Hoe maak je goed gebruik van het aanwezige licht (flitsen is natuurlijk niet gewenst in zo’n omgeving) en de achtergrond, zonder storende elementen. En hoe fotografeer je het wild op een zo natuurlijk mogelijke wijze? Dat leren we je tijdens onze workshop in dit Duitse natuurpark.

Je leert niet alleen alles over het beheersen van je camera (belichtingsdriehoek, camera-instellingen, scherpstel- en compositietechnieken) maar ook nog eens van alles over het gedrag van de in de biotoop levende dieren. Hierdoor kun je beter inspelen op het bepalen van het perfecte moment voor je dierenfoto.

Van tevoren krijg je wat ‘leesvoer’ toegestuurd waardoor je je optimaal kunt voorbereiden op deze dag. Vind jij Wildlife-fotografie helemaal het einde en wil je graag mooie foto’s van wilde dieren leren maken? Sluit je dan aan bij onze workshop!

Benodigde uitrusting:

  • Instelbare foto-camera (spiegelreflex of systeem)
  • Tele-objectief vanaf 200mm
  • Voldoende geheugenkaartjes, opgeladen en reserve accu’s
  • Goed schoeisel (je loopt zo’n 6 km door het park) en kleding die vies mag worden
  • Iets om op te zitten (vuilniszak bijvoorbeeld)
  • Camera-hoes ter bescherming, mocht het regenen
  • Eventueel een statief (zelf gebruik ik dat niet en het is een behoorlijk gesjouw)
  • Iets te eten of drinken (na afloop kunnen we in het restaurant nog wat nuttigen)
  • Boekje van je camera, mochten we er niet uitkomen met de instellingen

Prijs en data:

De kosten voor deelname aan de workshop zijn 60 euro. Dit is inclusief entré en exclusief versnaperingen in het nabijgelegen restaurant. De workshop vindt plaats op zaterdag 22 januari en duurt van 10:00-17:00 uur. We verzamelen om 10:00 uur bij de ingang van het park. Adres is: Pferdehorster Strasse 1, 46419 Isselburg, Duitsland. Na afloop gaan we in het restaurant nog even wat nuttigen (op eigen kosten) en de foto’s nabespreken.

Als je het leuk vindt om wilde dieren te ontmoeten en te fotograferen, je begeleid wil worden door een enthousiaste natuur- en wildlife fotograaf, veel leerzame en praktische tips wilt ontvangen en je het leuk vindt om in een klein groepje gelijkgestemden te fotograferen op een bijzondere plek, dan is deze workshop echt iets voor jou!

Heb je interesse in deelname, meld je dan aan via onderstaand formulier. Als je Fotoclub.nl-fanlid bent, geef dat dan aan bij ‘speciale wensen.’ Je ontvangt in dat geval namelijk 10 euro korting op je deelname.